Viimeinen mahdollisuus nähdä FORK!

06.05.2019 klo 00:01
FORK päättää uransa toukokuussa 2020. Tämä unelmien matka jolle neljä ystävää, Mia Hafrén, Silva Lillrank-Wentzel, Jonte Ramsten ja Kasper Ramström lähtivät kalliolaisesta keittiöstä vuonna 1996, lähestyy nyt loppuaan. FORK on kiertänyt maailmaa 22 vuotta ja laulanut yli puolelle miljoonalle fanille. Unienkin on kuitenkin päätyttävä joskus ja FORK haluaa päättää tämän unen sen ollessa kauneimmillaan. Ryhmä ilmoittaa päätöksestään tällä videolla.

FORKin viimeinen kokoillan show, “Chapter 1: The End”, saa ensi-iltansa 15 marraskuuta Svenska Teaternissa. Tämä show on FORKin viimeisen vuoden ensimmäinen, ja suurin kolmesta. “Chapter 1: The End” esitetään Svenska Teaternin Suurella näyttämöllä 29 kertaa.

Konserttisarjan kaksi muuta lukua ovat Suomen kiertue “Chapter 2: The End Tour” keväällä 2020 sekä jäähyväiskonsertti 27.5.2020. FORK myös jatkaa keikkailua ulkomailla koko viimeisen vuoden.

FORK perusti tuotantoyhtiö Fat Lady Oy:n vuonna 2004, ja toiminta muuttui kokopäivätyöksi kuudelle henkilölle. Ryhmä on vuosien aikana tullut tunnetuksi audiovisuaalisesti vaikuttavista a cappella-esityksistään. Heidän tapansa yhdistää laulu, ääni- ja valotekniikka, näyttävät asut, huumori ja itseironia on osoittautunut täysin ainutlaatuiseksi ja se on kerännyt suurta suosiota ympäri maailman. FORK on uransa aikana tehnyt viisi kokoillan show’ta, kahdeksan levyä, kaksi dvd:tä, sekä tuhansia konsertteja, ja on vuosien mittaan kasvanut projektiksi, jolla on miljoonan liikevaihto. Vuodesta 2010 lähtien FORKin jäsenet ovat olleet Anna Asunta, Mia, Jonte ja Kasper. Ryhmään kuuluvat myös ääniteknikko Grégory Maisse, manageri Linda Lindblad sekä business manager Anna Storbacka-Eriksson.

FORKin hartain toive jäähyväis vuodelle on kokoontua vielä kerran yhteen nostamaan samppanjalasit, unohtamaan kaikki muu ja tekemään maailmasta vähän parempi. FORK toivottaa kaikki tervetulleiksi juhlimaan tätä viimeistä vuotta heidän kanssaan!

Liput tulevat myyntiin ke 8.5.2019

LUE LISÄÄ - OSTA LIPUT

 

Jotta voisimme ymmärtää kävijämme paremmin, me ja meidän yhteistyökumppanimme keräämme tietoja vierailustasi evästeiden avulla. Lue lisää.

close